Arhiv dogodki

TRETJI SKLOP IZOBRAŽEVALNIH DELAVNIC

foto32

18.2.2012 - 11.3.2012

Izvedli smo 6 delavnic iz sklopa "Organizacija kulturnih dogodkov":

Možnosti financiranja iz evropskih sredstev, Foto in video delavnice in Elektronsko oblikovanje promocijskega materiala

Na prvih dveh delavnicah smo s predavateljem Benom Šternom iz podjetja Pro I Eco natančno spoznali kako najdeš dobro projektno idejo, kako v Sloveniji in tujini najdeš ustrezna razpisana finančna sredstva predvsem iz področja kulture in kako se nanje lahko uspešno prijavimo.

Nadaljevali smo z delavnicama, na katerih smo se seznanili z osnovami fotografije in snemanja z videokamero, katero je vodila Romana Zajec.

Na zadnjih dveh delavnicah nas je Luca Eberlinc naučila osnov grafičnega oblikovanja letakov in plakatov v programu PhotoShop in AutoCad.

Tako bomo udeleženci izobraževalnih delavnic v prihodnosti znali svoje projektne ideje s področja kulture uspešno zrealizirati v projekte, jih dokumentirati s kakovostnimi posnetki ter promovirati s samostojno narejenimi promocijskimi letaki.

 

docxVsebina izobraževalnih delavnic sklopa_Organizacija kulturnih dogodkov.docx

ZAVOD ZA GLOBALNO UČENJE IN RAZVOJ PROJEKTOV (ZAVOD GLOBAL)
Nova pot 72
1351 Brezovica pri Ljubljani
Tel: +386 1 3651 271
Gsm: +386 41 354 742 in +386 41 339 978
E-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
URADNE URE:
Torek, četrtek 9.00–12.00

Projekt »Pripovedovanje in zapisovanje ljudskih pripovedi sveta« se financira iz Operativnega programa razvoja človeških virov za obdobje 2007–2013, razvojne prioritete »Enakost možnosti in spodbujanje socialne vključenosti«, prednostne usmeritve: »Dvig zaposljivosti ranljivih družbenih skupin na področju kulture in podpora njihovi socialni vključenosti«.«