Cilji

Svoje cilje Zavod Global uresničuje z dejavnostmi, razdeljenimi na dve glavni področji – globalno učenje in razvoj projektov.

Globalno učenje: s svojimi dejavnostmi želimo spodbuditi proces učenja in delovanja, ki poudarja soodvisnost in posameznikovo vpetost v globalno dogajanje. Naš namen je spodbujati posameznike in skupnosti za angažiranje pri razreševanju skupnih izzivov človeštva.

Razvoj projektov: Posameznikom in organizacijam ponujamo strokovno podporo v obliki iskanja finančnih sredstev, pri dokončnem oblikovanju idej v konkretne projekte, pri izzivih vodenja in izvedbi projekta. Naš zavod je odprt za vse, ki si želijo projektnega dela, saj le-to skupaj z našo podporo in znanjem tudi uresničimo.

ZAVOD ZA GLOBALNO UČENJE IN RAZVOJ PROJEKTOV (ZAVOD GLOBAL)
Nova pot 72
1351 Brezovica pri Ljubljani
Tel: +386 1 3651 271
Gsm: +386 41 354 742 in +386 41 339 978
E-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
URADNE URE:
Torek, četrtek 9.00–12.00

Projekt »Pripovedovanje in zapisovanje ljudskih pripovedi sveta« se financira iz Operativnega programa razvoja človeških virov za obdobje 2007–2013, razvojne prioritete »Enakost možnosti in spodbujanje socialne vključenosti«, prednostne usmeritve: »Dvig zaposljivosti ranljivih družbenih skupin na področju kulture in podpora njihovi socialni vključenosti«.«